Konijnen ter adoptie

Konijnen zijn sociale dieren en worden dus nooit alleen geplaatst !De meeste konijnen worden hier ter plaatse gekoppeld.  Dat kan met uw eigen konijn of met één van t dierenhof.  Meestal zullen we een gecastreerde rammelaar koppelen aan een voedster.

Alle rammelaars worden bij ons gecastreerd. Na castratie blijven ze nog een 6-tal weken apart zitten , zodat we zeker zijn dat ze niet meer kunnen voortplanten. 

Alle konijnen zijn ook steeds up to date met de vaccinaties! Vaccinaties dienen ieder jaar opnieuw te worden gedaan.

Een konijn heeft behoefte aan een groot ren (min 2 m op 1m, liefst groter) en een wind- en water vrij schuilhuis.

Houd er rekening mee dat een konijn een leeftijd van gemiddeld 5 tot 10 jaar kan bereiken ! 

Verdere info kan u steeds bekomen door ons te contacteren .

We proberen de site zo veel mogelijk bij te houden, maar soms , in drukke periodes, zullen we misschien niet volledig up to date zijn en kunnen er meer of minder dieren zitten dan aangegeven.


Deze voedster is ondertussen leeft samen met Sting.  Ze zijn beiden vrij schuw.  Ze zoeken samen een groot buitenren met voldoende schuilhuisjes.
Deze voedster is ondertussen leeft samen met Sting. Ze zijn beiden vrij schuw. Ze zoeken samen een groot buitenren met voldoende schuilhuisjes.
Sting is een gecastreerde rammelaar die samen met zijn vriendinnetje een ruim buitenren zoekt met voldoende schuilmogelijkheden.  Ze zijn beiden vrij schuchter !
Sting is een gecastreerde rammelaar die samen met zijn vriendinnetje een ruim buitenren zoekt met voldoende schuilmogelijkheden. Ze zijn beiden vrij schuchter !
Ze zijn ondertussen met 5 (2 gecastreerde rammelaars en 3 voedsters.  Allen rond de 3 jaar.  Ze zoeken samen (of eventueel 2 per 2) een heel ruim buitenrren.  Ze zijn direct te verleiden om een hapje te komen snoepen, maar willen niet graag opgenomen worden.
Ze zijn ondertussen met 5 (2 gecastreerde rammelaars en 3 voedsters. Allen rond de 3 jaar. Ze zoeken samen (of eventueel 2 per 2) een heel ruim buitenrren. Ze zijn direct te verleiden om een hapje te komen snoepen, maar willen niet graag opgenomen worden.

Meer info over de dieren 0475/208885

tdierenhof Bredene| - Sluizenstraat 175,BRedene -tdierenhofbredene175@gmail.com - 0475/208885                                     Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.